|
Bookmark and Share

Friday, October 30, 2009

CCNA P4S 3.20 QUESTIONS EXPLAINATION

Question in p4s3.20

This answer is wrong for sure
+Each port on a switch is a collision domain
+Each VLAN on a switch is a broadcast domain
+Each Hup is a collision domain.
D is correect, but C is incorrect. The next answer must be The number of collision domain would increase . But not in p4sure . You should careful with this question.

Question 189 : (p4s295)

Question 210 : (p4s2.95)

Question Fram-relay

Hotspot 2: Topology Question
640-802 CCNA Hotspot Topology Exhibit

Các bạn phải click chuột vào cái máy tính nối console để show lên xem thông tin !!!




Question 1:
Note: host 172.30.4.4 is wrongly given in Question the correct host must be 172.30.0.4



Answers: 702

Explanation:
The destination layer 2 address is a DLCI for frame-relay network. The destination host packet address is 172.30.0.4 corresponding DLCI is 702.
This can be confirmed by looking at the show frame-relay map output which shows the frame-relay map statements for layer 3 address to its corresponding layer 2 address IP 172.30.0.4 is mapped to DLCI 702 .

Question 2:


Answers: frame-relay map ip 172.30.0.3 196 broadcast

Explanation:

The show frame-relay map command above output provides the dynamic mapping for S-AMER (.3 as per topology the complete address is 172.30.0.3) to DLCI 196.

To create a static frame-relay map on dubai router to S-AMER we use the following command

Syntax: frame-relay map protocol protocol-address dlci [broadcast]

frame-relay map ip 172.30.0.3 196 broadcast

Question 3:

Answers: The serial connection to the MidEast branch office

Explanation:

By seeing the partial running config provided for Dubai router ... We can identify what encapuslation type is configured on each interface

Interface serial 1/0 : encapsulation frame-relay

Interface serial 1/2 and serial 1/3 : Both have encapsulation ppp

Interaface serial 1/1: Has no config info on encapsulation type this determines the default encapsulation (HDLC) is not changed on this interface.

Serial 1/1 is connection to MidEast branch office from Dubai router which has the default encapsulation.

Question 4:

Answers: No pass is required

Question: VTP

(source : 9tut.com)
This task requires you to use the CLI of Sw-AC3 to answer five multiple-choice questions. This does not require any configuration.
To answer the multiple-choice questions, click on the numbered boxes in the right panel.
There are five multiple-choice questions with this task. Be sure to answer all five questions before leaving this item.

ccna_vtp_sim_question

Notice: All the images in this VTP LAB are used for demonstration only, you will see slightly different images in the real CCNA exam

Question 1:

What interface did Sw-AC3 associate with source MAC address 0010.5a0c.ffba ?

a) Fa0/1
b) Fa0/3
c) Fa0/6
d) Fa0/8
e) Fa0/9
f) Fa0/12

Answer: Fa 0/8

Explanation: to find out which interface associated with a given MAC address, use the show mac-address-table command. It shows the learned MAC addresses and their associated interfaces. After entering this command, you will see a MAC address table like this:

ccna_vtp_sim_answer_1

From this table we can figure out that the MAC address 0010.5a0c.ffba is associated with interface Fa0/8

Question 2:

What ports on Sw-AC3 are operating has trunks (choose two)?

a) Fa0/1
b) Fa0/3
c) Fa0/4
d) Fa0/6
e) Fa0/9
f) Fa0/12

Answer: Fa0/9 and Fa0/12

Explanation: Use the show interface trunk command to determine the trunking status of a link and VLAN status. This command lists port, its mode, encapsulation and whether it is trunking. The image below shows how it works:

ccna_vtp_sim_answer_2

(This image is used for demonstration only)

Question 3:

What kind of router is VLAN-R1?

a) 1720
b) 1841
c) 2611
d) 2620

Answer: 2611

Explanation: VLAN-R1 is the router directly connected to Sw-Ac3 switch, so we can use the show cdp neighbors command to see:

1. Neighbor Device ID : The name of the neighbor device;
2. Local Interface : The interface to which this neighbor is heard
3. Capability: Capability of this neighboring device - R for router, S for switch, H for Host etc.
4. Platform: Which type of device the neighbor is
5. Port ID: The interface of the remote neighbor you receive CDP information
6. Holdtime: Decremental hold time in seconds

Sample output of show cdp neighbors command:

ccna_vtp_sim_answer_3

One thing I want to notice you is "Local Intrfce" in the image above refers to the local interface on the device you are running the "show cdp neighbors" command

Question 4: Which switch is the root bridge for VLAN 1?

Answer: Sw-DS1

Explanation: First we use the show spanning-tree vlan 1 to view the spanning-tree information of VLAN 1

ccna_vtp_sim_answer_4

Notice that if you see all of the interface roles are Desg (designated) then you can confirm Sw-Ac3 switch is the root bridge for this VLAN (VLAN 1).

If you see there is at least one Root port in the interface roles then you can confirm Sw-Ac3 is not the root bridge because root bridge does not have root port. In this case, we notice that the root port on Sw-Ac3 switch is FastEthernet0/12, so we have to figure out which switch is associated with this port -> it is the root bridge. You can verify it with the show cdp neighbors command:

ccna_vtp_sim_answer_4_2

The "Local Intrfce" column refers to the interface on the switch running "show cdp neighbors" command. In this case, Sw-DS1 is associated with interface FastEthernet0/12 -> Sw-DS1 is the root bridge

Question 5: What address should be configured as the default-gateway for the host connected to interface fa 0/4 of SW-Ac3?

Answer: 192.168.44.254

Explanation:

First we have to identify which VLAN interface Fa0/4 belongs to by the show vlan command

ccna_vtp_sim_answer_4_show_vlan

From the exhibit we know that VLAN 44 is configured on router using sub-interface Fa0/0.44 with IP address 192.168.44.254/24

ccna_vtp_sim_answer_4_part_exhibit

Therefore the default gateway of the host should be 192.168.44.254

MCSA and MCSE DUMPS

Passwork unrar : http://networkexams.googlepages.com

MCSA

70-270

70-290 v2.20 + SIM Part1 + SIM part2

70-291 + SIMs

70-350

70-620

MCSE

70-284

70-285

70-293 + SIM lab

70-294 + SIM Lab

70-297

70-298

70-299

MICROSOFT BOOKS

290
MOC book part1 part2 part3 ( Put 3 files in the same 1 folder and unrar)
MOC slide Part1 Part2
Training Kit

291
MOC
Training Kit

293
MOC
Training Kit

294
MOC book Part1 Part2
MOC slide Part1 Part2
Training Kit

MOC 297

MOC 298

MOC 299

MOC 350

MOC 284

CISCO MATERIAL

Passwork unrar : http://networkexams.googlepages.com

TestKing_V22_CCNA_640-802 updated 1.9.08






Actualtests 642-845 v08.06.20 ONT 253 Q&A

CCNA LATEST DUMPS PASS4SURE

CCNA 640-802

CCNA 640-802 v v7.73 (September 3rd , 2009) with 473 Q & As

CCNA 640-802 v v7.63 with 463 Q & As

CCNA 640-802 v7.58 (July 4th , 2009) with 458 Q&As

CCNA 640-802 v8.14 (April 29th, 2009) with 514 Q&As

CCNA 640-802 v8.14 volume H (April 29th , 2009) with 59 Q&As

CCNA 640-802 v8.03 update from 400 to 503

CCNA 640-802 v3.22 ( 402 Q&As)

CCNA 640-802-Preparation- 27 Labs.pdf

CCNA 640-802 v3.20 (394 Q&As)

CCNA Security Implementing Cisco IOS Network Security (IINS) 640-553

CCNA Security 640-553 v4.38 (August 18th , 2009) with 138 Q&As

CCNA Security 640-553 v4.28 (May 29th , 2009) with 128 Q&As

CCNP Latest Dumps


BSCI :

CCNP-BSCI 642-901 v 6.85 (July 10th , 2009) with 385 Q&As new

CCNP-BSCI 642-901 v 6.81 (May 5th , 2009) with 381 Q&As

CCNP-BSCI 642-901 v 3.12 jan09(356 Q&A)

CCNP-BSCI 642-901 v3.10 (353 Q&As)

CCNP-BSCI 642-901 v2.93

BCMSN

CCNP-BCMSN 642-812 v6.87 (August 10th , 2009) with 387 Q&A

CCNP-BCMSN 642-812 v6.79 (July 10th , 2009) with 379 Q&A

CCNP-BCMSN 642-812 v6.78 (July 2nd, 2009) with 378 Q&A

CCNP-BSMSN 642-812 v3.14 (March 31st , 2009) with 379 Q&As
Part1 Part2 Part3

CCNP-BCMSN 642-812 v3.12 (update from 346 to 378 )

CCNP-BSMSN 642-812 v3.10 (346 Q&As)

CCNP-BSMSN 642-812 v2.93

ISCW

CCNP-ISCW 642-825 v5.54 (Oct 15th,2009) with 254 Q&A New !

CCNP-ISCW 642-825 v6.50 (June 6th, 2009) with 350 Q&A

CCNP-ISCW 642-825 v6.36 (June 6th, 2009) with 336 Q&A

CCNP-ISCW 642-825 v3.14 (April 29th , 2009 ) with 336 Q&As

CCNP-ISCW 642-825 v3.10 (310 Q&As)

CCNP-ISCW 642-825 v2.95

ONT

CCNP-ONT 642-845 v6.79 (August 18th , 2009) with 379 Q&As

CCNP-ONT 642-845 updated volume D

CCNP-ONT 642-845 v3.14 (April 1th , 2009) with 374 Q&As

CCNP-ONT 642-845 v3.12 (346 Q&As)

CCNP-ONT 642-845 v3.10 (312 Q&As)

CCNP-ONT 642-845 v2.95

Composite

CCNP-Composite 642-892 v6.99 (April 7th , 2009 ) with 399 Q&As

CCNP-Composite 642-892 v3.27 (326 Q&As)

CCNP-Composite 642-892 v3.25 (321 Q&As)

CCNP-Composite 642-892 v3.23 + Explain Lap Question

Sunday, October 25, 2009

E20-340 : CLARiiON Solutions Implementation

EMC E20-340 : CLARiiON Solutions Implementation actualtests dumps can be downloaded here



link : Download
Freelance Jobs